This is a cultural space of five buildings connected to large corridors that the visitors can use to move from one building to another or simply to take a walk. The different spaces of the complex surround the central garden. The museum is a magnificent square of 200 m in length. The theater is of a large size and the shape is related to the geology of the mountains in the area. There is also an area for outdoor activities. It is completely clad with rectangular grey granite panels with a diagonal embossing that increases the faceted sensation of the entire project, if possible.
The system used by Sistema Masa to fasten these stone panels was PF-ALU/HPL. 

DTA Arquitects
Dublin (Ireland)
Year of Execution:
Surface area:
800 m2
Employed system:
Revestimiento de fachada - Sistema Masa - Blackhall Place

other projects sistema masa: