The Project is located in Sant Feliu de Llobregat, Barcelona (Spain). This is a building of public use, and, architecturally, the integral cladding on the five façades, four vertical and the fifth flat and accessible, should be highlighted. The façades are resolved with a linear design on pieces of extruded ceramic.  The North, East and West façades were designed with small openings protected with a brise soleil or with the ceramic itself, which has some openings for ventilation, giving the appearance of restricted access. The project culminates in a flat roof, also ceramic, which gives great solidity to the entire Project.


Architect:
Xavier Vendrell i Claudi Aguiló Arán (DATAE)
Location:
Sant Feliu de Llobregat (Spain)
Year of Execution:
2011
Surface area:
3.250 m2
Employed system:
Sistema Masa • Revestimiento de fachadas de cerámica • Archivo comarcal del Baix Llobregat. Sistema Masa

other projects sistema masa: