Office buildings on the Avenue of Sarrià, Barcelona (Spain). This is a combination of two buildings formed by ground floor plus 15 stories and a lower second building with a ground floor plus 8 stories. Both buildings architecturally combine visible concrete overhanging on the lower part, clad on the upper part with granite slabs perpendicular to the glass openings from floor to ceiling. The rest of the practically blind vertical walls are clad with off-cuts in Olive Green granite combining horizontal strips with vertical strips and blocked joints. The system used to support this panel cladding was PF-ALU/HPL.

Esteve Bonell – Josep María Gil
Barcelona (Spain)
Year of Execution:
Surface area:
3.500 m2
Employed system:
Revestimiento de fachadas de Sistema Masa para edificio de oficinas

other projects sistema masa: